Movendos-tiimi on poikkeuksellinen yhdistelmä vahvaa valmennus- ja teknologiaosaamista, vankkaa terveys- ja hyvinvointialan tuntemusta, tutkimus- ja tiedetaustaa sekä kaupallista kokemusta ja kansainvälisyyttä. Yhdistämällä nämä tekijät rohkeaan visiointikykyyn, start-up henkeen ja haluun tehdä maailmasta parempi paikka muodostamme kiinnostavan ja varteenotettavan tekijän terveys- ja hyvinvointikentälle. 

Human to human technology, kuten asian itse mielellämme ilmaisemme. 

 

Tiimi esittäytyy

Paula Mäkeläinen
Asiakkuudet & viestintä

Pyörähtää toimistolla pari kertaa viikossa, ja kulkee uteliaana kentällä. Inspiroituva moniryhtyjä, joka on kiinnostunut ihmisestä, valmentamisesta ja muutoksen tukemisesta. 
Harrastaa monipuolista treeniä, lännenratsastusta, golffia sekä intohimoisesti salibandyn ja teatterin taustajoukoissa olemista. On opiskellut FAF-Personal Traineriksi ja kirjoittanut muutaman lastennäytelmän. 

paula.makelainen@movendos.com 
+358 50 405 9940
In-2C-34px-R

Toni Peltovako
Asiakkuudet & kehitys

Tonille energiaa tuovat erilaiset ihmiskontaktit, asiakkaan tarpeiden kuunteleminen ja kuuleminen, olemassa olevien toimintamallien kyseenalaistaminen ja ratkaisukeskeinen pohdinta.
Liikunta on aina ollut lähellä sydäntä, ja vapaa-aika kuluu erilaisten maila- ja pallopelien parissa.

toni.peltovako@movendos.com, +358 50 345 1049
In-2C-34px-R

Petteri Paakkunainen
Valmennuspalvelut & liiketoiminnan kehitys

Rohkea visionääri ja uudistaja, joka uskaltaa kyseenalaistaa vallalla olevia toimintamalleja. Hahmottaa hyvin isoja kokonaisuuksia, mutta osaa myös viedä ideat käytäntöön. Loputtoman kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Säännöllisen kuntosaliharjoittelun lisäksi juoksee useana kertana viikossa eri kokoisten pallojen perässä. Hakeutuu tilaisuuden tullen kesämökilleen työkalut ja rakennustarvikkeet mukanaan.

petteri.paakkunainen@movendos.com
+358 50 465 4299
In-2C-34px-R

Arto Leppisaari
Toimitusjohtaja 

Jämpti, reilu ja olennaiseen keskittyvä firman vetäjä. Osaa kuulla ja yhdistää asiakkaiden tarpeita eri suunnilta kehitystiimin panosten suuntaamiseksi. Luotsaa yritystä varmoin ottein isolla luottamuksella tiimiä kohtaan. 
Vapaa-ajalla Arto harrastaa fiiliksen mukaan lumilautailua, lenkkeilyä ja moottoripyöräilyä.

arto.leppisaari@movendos.com
+358 50 5117305  In-2C-34px-R

Hannu Nieminen
Tutkimus & tiede

Hannu inspiroituu ihmisen perusolemuksesta, käyttäytymisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hän jakaa aikaansa yrityksen ja tutkimusmaailman välillä sekä osallistuu tuotteiden ja brändäyksen kehittämiseen. 
Hannun sivupersoona on videotaiteilija, ja hän on toteuttanut yli 100 lyhytelokuvaa. Liikuntapuolella hän hölkkäilee ja retkeilee, etenkin Lapissa.

hannu.nieminen@movendos.com
+358 50 483 5824
In-2C-34px-R

Carlos Peréz-Blanco
Ohjelmistokehitys

Koodaa tarkasti, eikä epäröi tarttua uusiin haasteisiin. Metallimusiikki päräyttää virtaa softakehityksen arkeen. 
Atlético de Madridin kannattajana Carlos pitää paitsi jalkapallosta, myös matkustamisesta, live-keikoista, videopeleistä ja salibandysta. Viimeisimmät teknologiat ja vimpaimet kiinnostavat aina.

carlos.perez@movendos.com
+358 40 143 7703
In-2C-34px-R

Andres Ledesma
Ohjelmistokehitys

Idearikas ja nauravainen kehittäjä, joka toteuttaa isompia visioita päivittäisin pienin askelmin. 
Koodin rinnalla mielenrauhaa tuovat joogaaminen ja hyvä kahvi. Metallimusiikin kuunteleminen ja tietokonepelit ovat mieluisia harrastuksia.

andres.ledesma@movendos.com
+358 50 
In-2C-34px-R

Hannu Mikkola
Teknologia & ohjelmistokehitys

Softakehitystiimin tarkkasilmäinen, tiukasti jalat maassa oleva ja asiakkaiden tarpeita perusteellisesti prosessoiva vetäjä. 
Tykkää vaeltaa Lapissa.

hannu.mikkola@movendos.com
+358 50 483 5237
In-2C-34px-R

Advisors

Anna-Mari Lahtinen

Yleislääketieteen erikoislääkäri ja pitkän linjan terveyden ja hyvinvoinnin ammattilainen, joka on työurallaan vastannut kahden suuren kansainvälisen teknologiayrityksen työterveys-, työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluista globaalilla tasolla. Lisäksi hän on työskennellyt terveyskasvatus-, kuntoutus- ja työterveyslääkärinä. Hänelle on tärkeää kehittää ennaltaehkäisevää palvelua yksilön hyvinvoinnin tukemiseksi asiakkaan arkeen ja elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

In-2C-34px-R

Harri Helajärvi

Lääketieteen tohtori, kliinikko, tutkija ja innokas terveyden ja hyvinvoinnin puolestapuhuja. Harri yhdistää tutkimustietoa, kliinistä työtä, vahvaa kokemustaan ja erityisosaamistaan parantaakseen hyvinvointia ja terveyttä. Hän saa energiaa ihmisistä ja kulttuurista eri muodoissa.

In-2C-34px-R