Tietoturvallinen etävalmennusympäristö

Movendos mCoach on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen etävalmennustyökalu terveydenhuollon ammattilaisille. Etävalmennuksen sisältö voi liittyä esimerkiksi liikuntaan, ravitsemukseen, uneen, stressin- ja ajankäytön hallintaan, mielen tasapainoon tai sosiaalisiin suhteisiin.

 

mCoach_kuva_logo-oik

 

”Allergia-, iho- ja astmaliitto on aloittanut etäkurssien toteutuksen astmaa sairastavien tukemisessa. Ajasta ja paikasta riippumatonta järjestötoimintaa selkeästi tarvitaan. Siihen kun sisällyttää ammattilaisen antaman tuen ja kutoo vertaistuen mukaan, niin paketti on osallistujaa parhaiten palveleva. Movendos mCoach on ollut ohjaajille ja osallistujille helppokäyttöinen. Alustan pelillisyys on sitouttanut osallistujia tekemään tehtäviä säännöllisesti. Yhteistyö Movendoksen kanssa on ollut sujuvaa. Mitä ikinä kysymmekään, niin vastaus tulee nopeasti.”
- Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto

 

 

Hyödyt

hyodyt_ikoni2Etätuki on kustannustehokas tapa lisätä ammattilaisen tuen vaikuttavuutta ja hallita ammattilaisen ajankäyttöä sekä yksilö- että ryhmävalmennuksessa.

hyodyt_ikoni2Muutoksen omaksuminen ja omien yksilöllisten tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa, kun tuki tuodaan luonnolliseksi osaksi arkea tapaamisten väliin.

hyodyt_ikoni2Pienillä askelilla etenevät räätälöitävät valmennustehtävät tekevät etenemisestä helpompaa. Etävalmennusteknologiamme soveltaa terveys- ja käyttäytymistieteen menetelmiä.

 

Ominaisuudet

yksilolliset-valmennusohjelmat_ikoni_v2 Yksilölliset valmennusohjelmat

Valmennusohjelmia voidaan räätälöidä tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Etenemisen seuranta on helppoa, ja ilmoitukset viesteistä ja tehtävämuistutuksista ovat saatavissa älylaitteisiin tai sähköpostiin.

tietoturvallinen-viestinta_ikoni_v2Tietoturvallinen viestintä

mCoach-etävalmennustyökalu mahdollistaa valmentajan ja valmennettavan suojatun yhteydenpidon valmennuksen aikana. Valmennettavien yksityisyys on suojattu myös ryhmävalmennuksessa.

monipuolinen-tehtavakirjasto_ikoni_v2Monipuolinen tehtäväkirjasto

Valmennussisältöjä voi luoda rajattomasti, ja käytettävissä on myös valmis laadukkaiden ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevien valmennustehtävien kirjasto. Tehtäviin voi liittää videokuvaa, valokuvia, tiedostoja ja linkkejä.

yksilo-ja-ryhmavalmennus_ikoni_v2Yksilö- ja ryhmävalmennus

Palvelu mahdollistaa yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin mukautuvat valmennusohjelmat yksittäiselle asiakkaalle tai ryhmälle. Ryhmä voi tsempata toisiaan ryhmäkeskustelun avulla.

helppokayttoinen-videopuhelu_ikoni_v2Helppokäyttöinen videopuhelu

Kustannustehokkaat tapaamiset ja etävastaanotto Movendos-palveluun integroidulla videopuhelulla ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia tai tunnuksia.

moniammatillinen-valmennustiimi_ikoni_v2Moniammatillinen valmennustiimi

Yksittäisellä asiakkaalla tai ryhmällä voi olla yhtä aikaa useita valmentamiseen osallistuvia ammattilaisia.

laadukas_raportointi_ikoni_v2Kartoitukset ja mittarit

Kattavat valmennuksen alku- ja loppukartoitukset sekä hyvinvointi- ja terveysmittarit ovat saatavilla osaksi mCoach- etävalmennustyökalua.

kaytto-kaikilla-laitteilla_ikoni_v2 width=Käyttö kaikilla laitteilla

mCoach toimii tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien kaikilla yleisimmillä internetselaimilla. Päivittäistä käyttöä nopeuttava sovellus on saatavilla Android- ja Apple-laitteisiin.

joustava-pilvipalvelu_ikoni_v2Joustava pilvipalvelu

Kaikki uudet päivitetyt ominaisuudet ovat aina automaattisesti asiakkaidemme käytössä.

reilu-hinnoittelu_ikoni_v2Reilu hinnoittelu

mCoach-etävalmennustyökalussa on perusmaksu sekä lisenssimaksu, joka määräytyy kuukausittaisten valmennettavien määrän mukaan. Yleishyödylliseen toimintaan käytössä on erikoishinnoittelu. Ota yhteyttä ja kysy lisää!