Tietoturvallinen ratkaisu
etäkuntoutukseen ja -valmennukseen

Movendos mCoach on helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen etätyökalu, joka mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille ja uusia tekemisen tapoja ammattilaisille. Tietosuojattu etäpalvelu on suunniteltu erityisesti yksilö- ja/tai ryhmämuotoiseen valmennukselliseen toimintaan. Movendos mCoach soveltuu erityisen hyvin aloille, joissa käsitellään luottamuksellisia henkilötietoja ja tietoturva on tärkeässä roolissa, kuten esimerkiksi terapia, kuntoutus, tai työnohjaus.

SaaS-malliin (Software as a Service) perustuva palvelu mahdollistaa nopean käyttöönoton ilman erillisiä asennettavia ohjelmia, sovelluksia tai lisäosia.

 

 

mCoach_kuva_logo-oik

 

 

 

”Allergia-, iho- ja astmaliitto on aloittanut etäkurssien toteutuksen astmaa sairastavien tukemisessa. Ajasta ja paikasta riippumatonta järjestötoimintaa selkeästi tarvitaan. Siihen kun sisällyttää ammattilaisen antaman tuen ja kutoo vertaistuen mukaan, niin paketti on osallistujaa parhaiten palveleva. Movendos mCoach on ollut ohjaajille ja osallistujille helppokäyttöinen. Alustan pelillisyys on sitouttanut osallistujia tekemään tehtäviä säännöllisesti. Yhteistyö Movendoksen kanssa on ollut sujuvaa. Mitä ikinä kysymmekään, niin vastaus tulee nopeasti.”
- Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto

 

 

 

Hyödyt

hyodyt_ikoni2Etätuki on kustannustehokas tapa lisätä ammattilaisen tuen vaikuttavuutta ja hallita ammattilaisen ajankäyttöä sekä yksilö- että ryhmävalmennuksessa.

hyodyt_ikoni2Asiakkaan muutoksen omaksuminen ja omien yksilöllisten tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa, kun tuki tuodaan luonnolliseksi osaksi arkea tapaamisten väliin.

hyodyt_ikoni2Pienillä askelilla etenevät räätälöitävät tehtävät tekevät etenemisestä helpompaa. Teknologiamme soveltaa terveys- ja käyttäytymistieteen menetelmiä.

 

Ominaisuudet

yksilolliset-valmennusohjelmat_ikoni_v2 Yksilölliset ohjelmat Ohjelmia voidaan räätälöidä tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Etenemisen seuranta on helppoa, ja ilmoitukset viesteistä ja tehtävämuistutuksista ovat saatavissa älylaitteisiin tai sähköpostiin.

tietoturvallinen-viestinta_ikoni_v2Tietoturvallinen viestintä mCoach-etäratkaisu mahdollistaa ammattilaisen ja osallistujan suojatun yhteydenpidon. Osallistujien yksityisyys on suojattu myös ryhmätoiminnassa.

monipuolinen-tehtavakirjasto_ikoni_v2Monipuolinen tehtäväkirjasto Sisältöjä voi luoda lähes rajattomasti, ja käytettävissä on myös valmis laadukkaiden ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevien valmennustehtävien kirjasto. Tehtäviin voi liittää videokuvaa, valokuvia, tiedostoja ja linkkejä.

yksilo-ja-ryhmavalmennus_ikoni_v2Yksilönä tai ryhmässä Palvelu mahdollistaa yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin mukautuvat ohjelmat yksittäiselle osallistujalle tai ryhmälle. Osallistujat voivat kannustaa toisiaan ryhmäkeskustelun avulla.

helppokayttoinen-videopuhelu_ikoni_v2Helppokäyttöinen kuvapuhelu Kustannustehokkaat etätapaamiset hoituvat mCoach-palveluun integroidulla videopuhelulla ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia tai tunnuksia.

moniammatillinen-valmennustiimi_ikoni_v2Moniammatillinen tiimi Yksittäisellä asiakkaalla tai ryhmällä voi olla yhtä aikaa useita kuntoutukseen tai valmennukseen osallistuvia ammattilaisia.

laadukas_raportointi_ikoni_v2Kartoitukset ja mittarit Kattavat alku- ja loppukartoitukset sekä hyvinvointi- ja terveysmittarit ovat saatavilla osaksi mCoach- etäratkaisua.

kaytto-kaikilla-laitteilla_ikoni_v2 width=Käyttö kaikilla laitteilla

mCoach toimii tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien kaikilla yleisimmillä internetselaimilla. Päivittäistä käyttöä nopeuttava sovellus on saatavilla Android- ja Apple-laitteisiin.

joustava-pilvipalvelu_ikoni_v2Joustava pilvipalvelu

Kaikki uudet päivitetyt ominaisuudet ovat aina automaattisesti asiakkaidemme käytössä.

reilu-hinnoittelu_ikoni_v2Reilu hinnoittelu mCoach-etäratkaisun hinnoittelu joustaa käyttövolyymin mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!