mCoach on helppokäyttöinen ja tietoturvallinen etävalmennustyökalu terveydenhuollon, kuntoutuksen, hyvinvoinnin ja uravalmennuksen ammattilaisille. Etävalmennuksen sisältö voi liittyä esimerkiksi liikuntaan, ravitsemukseen, uneen, stressin- ja ajankäytön hallintaan, mielen tasapainoon tai sosiaalisiin suhteisiin.

 

Hyödyt

hyodyt_ikoni2Valmentajan tapaamisiin yhdistettävällä etävalmennuksella valmennusta ja asiakassuhteita on mahdollista pidentää ja syventää. Etävalmennus on kustannustehokas tapa lisätä valmennuksen vaikuttavuutta ja hallita ammattilaisen ajankäyttöä.

hyodyt_ikoni2Uusien elämäntapojen omaksuminen on helpompaa, kun muutos tuodaan luonnolliseksi osaksi arkea ja elämäntilannetta. Tapaamisten välissä annettava etävalmennus motivoi ja sitouttaa. Valmentaja on läsnä arjessa, seuraa valmennettavan etenemistä ja tukee tarpeen mukaan.

hyodyt_ikoni2Arkiset ja pienillä askelilla etenevät räätälöitävät valmennustehtävät tekevät muutoksen helposti lähestyttäväksi. Etävalmennusteknologiamme soveltaa terveys- ja käyttäytymistieteen menetelmiä uusien elämäntapojen oppimisen tukemiseen.

 

Ominaisuudet

YksilollisetValmennusohjelmat_ikoniYksilölliset valmennusohjelmat

Valmennusohjelmia voidaan räätälöidä tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta. Etenemisen seuranta on helppoa, ja ilmoitukset viesteistä ja tehtävämuistutuksista ovat saatavissa älylaitteisiin tai sähköpostiin.

TietoturvallinenViestinta_ikoniTietoturvallinen viestintä

mCoach-etävalmennustyökalu mahdollistaa valmentajan ja valmennettavan suojatun yhteydenpidon valmennuksen aikana. Valmennettavien yksityisyys on suojattu myös ryhmävalmennuksessa.

MonipuolinenTehtäväkirjasto_ikoniMonipuolinen tehtäväkirjasto

Valmennussisältöjä voi luoda rajattomasti, ja käytettävissä on myös valmis laadukkaiden ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevien valmennustehtävien kirjasto. Tehtäviin voi liittää videokuvaa, valokuvia, tiedostoja ja linkkejä. 

Yksilo&ryhmavalmennus_ikoniYksilö- ja ryhmävalmennus

Palvelu mahdollistaa yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin mukautuvat valmennusohjelmat yksittäiselle asiakkaalle tai ryhmälle. Ryhmä voi tsempata toisiaan ryhmäkeskustelun avulla.

HelppokayttoinenVideopuhelu_ikoniHelppokäyttöinen videopuhelu

Kustannustehokkaat tapaamiset ja etävastaanotto Movendos-palveluun integroidulla videopuhelulla ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia tai tunnuksia.

MoniammatillinenValmennustiimi_ikoniMoniammatillinen valmennustiimi

Yksittäisellä asiakkaalla tai ryhmällä voi olla yhtä aikaa useita valmentamiseen osallistuvia ammattilaisia.

Kartoitukset&mittarit_ikoniKartoitukset ja mittarit

Kattavat valmennuksen alku- ja loppukartoitukset sekä hyvinvointi- ja terveysmittarit ovat saatavilla osaksi mCoach- etävalmennustyökalua.

KayttoKaikillaLaitteilla_ikoniKäyttö kaikilla laitteilla

mCoach toimii tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien kaikilla yleisimmillä internetselaimilla. Päivittäistä käyttöä nopeuttava sovellus on saatavilla Android- ja Apple-laitteisiin.

JoustavaPilvipalvelu_ikoniJoustava pilvipalvelu

Kaikki uudet päivitetyt ominaisuudet ovat aina automaattisesti asiakkaidemme käytössä.

 

ReiluHinnoittelu_ikoniReilu hinnoittelu

mCoach-etävalmennustyökalussa on perusmaksu sekä lisenssimaksu, joka määräytyy kuukausittaisten valmennettavien määrän mukaan. Kuntoutuspuolelle käytössä on erikoishinnoittelu. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuoliset sovellusalueet

Työhyvinvointi ja työterveys

Työnantajat odottavat yhä enemmän digitaalisia ratkaisuja ja vaikuttavuuden seurantaa työhyvinvoinnin ja työterveyden prosesseihin. Työhyvinvoinnin ja työterveyden palveluntarjoajat ovat soveltaneet mCoach-etävalmennustyökalua elämäntapamuutokseen, tuki- ja liikuntaelinsairauksien ennaltaehkäisyyn, stressinhallintaan ja työnohjaukseen. Etävalmennuksella voidaan tukea myös etä- ja matkatyötä tekevien arjen muutosta. Etävalmennus auttaa sitouttamaan valmennettavaa pieniin muutoksiin omassa arjessaan, jolloin muutokseen on helpompi sitoutua ja tulokset ovat pysyvämpiä.

Kuntoutus

Kuntoutusmaailma on suuressa murroksessa, kun etäkuntoutuksen malleja kehitetään. Etävalmennustyökaluamme käyttävät jo lukuisat kuntoutustoimijat, ja olemme mukana useissa Kelan etäkuntoutuksen kehittämishankkeissa. mCoach-etävalmennustyökalun avulla voidaan luoda uusia avokuntoutusmalleja ja tarjota etäkuntoutusta kustannustehokkaasti. Etävalmennustyökalun käyttöönotto on helppoa, sillä se voidaan tuoda sujuvasti osaksi sekä olemassa olevia että tulevia toimintamalleja. Etävalmennus sopii sekä fyysiseen että psyykkiseen kuntoutukseen ja antaa eväitä kehon ja mielen hyvinvoinnin kehittämiseen. Lähijaksot ja etäohjauksen yhdistävä kuntoutuspalvelu on kustannustehokas kokonaisuus.

Uravalmennus

Etävalmennus tuo uuden ja tehokkaan ratkaisun uravalmennuksen ammattilaisille. Tiimi pysyy helposti ajan tasalla asiakkaiden tilanteesta ja pystyy tukemaan heitä yksilöllisesti tai ryhmänä kevyemmin ja samalla vaikuttavammin. Asiakas saa kokemuksen sujuvasta ja yksilöllisestä tuesta haastavassa elämäntilanteessa. Samalla korkeatasoinen tietoturva ja tasokas sisältö tuo tuntemuksen hallitusta prosessista. Voit kommunikoida myös tiimisi kanssa mCoach-palvelun kautta. Toiminta tehostuu kustannus- ja aikasäästöjen myötä samalla, kun palvelun laatu paranee.

 

 

Haluatko kuulla lisää?

Lähetä meille yhteystietosi.
Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

 
Valmenna. Seuraa. Kannusta. Motivoi. Mittaa.