Tietoturvallinen ratkaisu etävastaanottoon ja viestintään

Movendos mClinic mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille sekä uusia työn tekemisen tapoja ammattilaisille. Palvelu on tietoturvallinen etävastaanotto ja kommunikaatiokanava kaikkeen terveydenhuollon viestintään, brändättynä osaksi kokonaispalvelua. Movendos mClinic tukee sekä päivystystyyppistä toimintaa että kiireetöntä viestintää hoitoprosessiin liittyen myös suoraan työterveyden vastuuhenkilölle. Viestintä voi tapahtua video- tai chat-yhteyden kautta kulloisenkin tarpeen mukaan.

Saatavana myös helppokäyttöinen ja tietosuojattu ammattikäyttöön suunniteltu mClinic Lite videovastaanottoratkaisu, joka soveltuu niin yksityisille ammatinharjoittajille, kuin isommille yrityksillekin. Palvelu sopii hyvin yksilölähtöisten vastaanottopalveluiden tuottamiseen etänä aloilla, joilla käsitellään luottamuksellisia yksilötietoja. Tällaisia palveluja ovat esimerkiksi terapia, kuntoutus ja työnohjaus.

mClinic Lite on osa Movendos Health Platformia ja on laajennettavissa tarpeiden muuttuessa helposti muihin Movendoksen sähköisiin palveluihin, kuten mCoach-etävalmennuspalveluun ja mSurvey-kyselyratkaisuun. Se voidaan tarvittaessa myös integroida eri potilastietojärjestelmiin. Integraatio mahdollistaa laaja-alaisemmin eri osaratkaisuiden, kuten esim. mBooking -oire- ja tarvepohjaisen sähköisen ajanvarauksen sekä esimerkiksi kiireettömän ja chat-viestinnän hyödyntämisen.

 

 

mClinic_displays_kuvaupotukset_rev

 

Ominaisuudet

raataloitavyys_ikoni_v2 Viestintää ajasta ja paikasta riippumatta

Chat-yhteys lääkärin, hoitajan tai muun ammattilaisen kanssa hoidon tarpeen arviointia, ohjausta tai hoitoprosessia varten

helppokayttoinen-videopuhelu_ikoni_v2 Videovastaanotto

Videovastaanotto suoraan nettiselaimessa

raataloitavyys_ikoni Räätälöitävyys

Täysin räätälöitävissä ja brändättävissä terveyspalveluntarjoajan tarpeisiin.

tietoturvallinen-viestinta_ikoni_v2
Tietoturvallinen 

Viranomaisvaatimukset kuten asiakkaiden vahva tunnistautuminen täyttävä pilvipalvelu jonka tietoturvaa ylläpidetään säännöllisillä päivityksillä sekä tietoturva-auditoinneilla

palveluohjaus_ikoni Päivystysjono

Tarve/oirepohjainen päivystysjono nopeuttaa ja tehostaa asiakkaiden palvelua

yksilo-ja-ryhmavalmennus_ikoni_v2 width=
Moniammatillinen tiimi ja vastuuhenkilöt

Viestien ohjaus haluttaessa vastuuhenkilöille ja joustavaa lisätä muita terveydenhuollon henkilöitä keskusteluun tarpeen mukaan.

integraatio_ikoni
Integroitu potilastietojärjestelmään

Acute ja Dynamic Health potilastietojärjestelmäintegraatioiden avulla asiakkaiden ja terveydenhuollon henkilöstön tiedot ja käyttöoikeudet ovat aina ajan tasalla. Ei erillistä asiakastunnusten luontia ja ylläpitoa.

digitaaliset-ratkaisut_ikoni 120x120
Sujuva käyttö

Helppokäyttöinen, millä tahansa laitteella toimiva pilvipalvelu. Erityisesti älypuhelin käyttöön suunniteltu.