Movendos Health Coaching-valmennuksessa mukana olleet työntekijät eri toimialoilta kertovat kokemuksistaan videolla. Yksilöllinen valmennus on tuonut hyviä ja pysyviä muutoksia kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

 

 

Palautetta asiakasyritysten HR-päättäjiltä ja integroidusta työterveydestä

"Halusimme tarjota henkilöstölle uuden nykyaikaisen tavan pohtia omaa hyvinvointia ja tekoja sen parantamiseksi. Kaiken alku on yksilöiden hyvinvointi, ja sen tähden olemme johdossa halunneet osoittaa, kuinka tärkeänä asiaa pidämme. Movendoksen yksilöllinen etävalmennus on esimerkki toiminnosta, jota voidaan hyödyntää pysyvänä toimintamallina."
Henkilöstöjohtaja, teknologiateollisuus

"Olemme saaneet valmennuksista ja valmentajista hyvää palautetta. Konsepti on koettu onnistuneeksi ja vuorovaikutus työntekijän ja valmentajan välillä toimivaksi, millä on iso merkitys etävalmennuksen onnistumisessa"
Henkilöstöpäällikkö, teknologiateollisuus

"Valmennus oli työterveyden kautta vaivatonta käynnistää, ja valmennukset alkoivat ripeästi. Osallistujat kokivat saavansa yksilöllistä tukea elintapojen muutokseen ja voimavarojen vahvistamiseen. Kokemuksen ja palautteen perusteella voin suositella valmennusta."
Vastaava työterveyshoitaja, teknologiayrityksen integroitu työterveys

 

Työntekijöiden palautetta valmennuksesta

”Jaksaminen on ollut parempaa, samoin työn ja oman elämän organisointi.”

”Olen ollut paljon pirteämpi työpäivinä ja jaksanut enemmän. Käsiteltiin paljon valmentajan kanssa stressin hallintaa. Kun tekee parhaansa, se riittää, emme ole työssäkään yli-ihmisiä. Sopivassa suhteessa unta ja liikuntaa auttaa stressinhallintaan.”

”Valmennuksen aikana muutin liikuntatottumuksiani nollasta kerrasta viikossa noin neljään kertaan viikossa, lopetin tupakoinnin, olen viettänyt enemmän aikaa minulle merkityksellisten ihmisten ja asioiden parissa. Lisäksi aloitin meditoinnin.”

”En uskonut aloittaessani, että jaksaisin nykyisessä duunissani vielä puolen vuoden päästä. Nyt kuitenkin yleinen elämänhallinta on parantunut ja tuntuu, ettei samanlaista ongelmaa ole.”

”Valmentaja on ihana ja paras! Tällä valmennuksella on ollut oikeasti tosi iso vaikutus mun elämään. Jos voisin, niin pistäisin jokaisen hänen kanssaan juttelemaan.”

”Tapaamisten jälkeen oli hyvä mieli. Valmentajan asiallinen ja sopivan innostunut asenne vaikutti omaan olemukseen ja mielialaan positiivisesti. Tästä syntyi iloisempi työfiilis, joka näkyy varmasti myös osaston henkilökunnan silmissä.”

”Hän kysyi kysymyksiä, jotka saivat minut hoksaamaan itse vastauksen. Lisäksi oli hienoa, että valmennuksessa keskityttiin olennaiseen, eli unen ja liikunnan suhteeseen ja niiden tärkeyteen elämänmuutoksessa. Ravitsemustottumukset muuttuvat melkein itsestään, kun uni ja liikunta ovat tasapainossa.”