Terveydenhuollon kehityksen punainen lanka muodostuu aina yksittäisistä ihmisistä: ammattilaisista, jotka haluavat hoitaa työnsä mahdollisimman hyvin sekä asiakkaista, jotka haluavat sujuvaa tukea ja palvelua oikeaan aikaan. Terveydenhuollossa digitalisoituminen on mahdollistaja, eli väline parempaan palvelukokemukseen, kustannustehokkaampaan ja tuottavampaan toimintaan sekä ihmisten parempaan terveyteen ja hyvinvointiin.

 

Sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu

Tulevaisuudessa terveyttä ja hyvinvointia johdetaan yhä enemmän tiedolla. Movendos mSurvey on tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja tutkimustahojen kanssa kehitetty sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu.

lue-lisaa_painike

Tarvepohjainen ajanvaraus

Movendos mBooking on oire- ja tarvepohjainen ajanvarausjärjestelmä, joka ohjaa asiakkaan sopivalle asiantuntijalle oikeaan toimipisteeseen oikeanmittaisella vastaanottoajalla. Integroitu Acute-potilastietojärjestelmään. 

lue-lisaa_painike

Kokonaisratkaisut ja konsultointi

Kehitämme terveydenhuollon asiakkaillemme tarvepohjaisia digitaalisia palveluita. Toteutamme räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi ajanvaraukseen, kartoituksiin, etävastaanottoon tai palvelupolkuohjaukseen. 

lue-lisaa_painike