Terveydenhuollon kehityksen punainen lanka muodostuu aina yksittäisistä ihmisistä: ammattilaisista, jotka haluavat hoitaa työnsä mahdollisimman hyvin sekä asiakkaista, jotka haluavat sujuvaa tukea ja palvelua oikeaan aikaan. Terveydenhuollossa digitalisoituminen on mahdollistaja, eli väline parempaan palvelukokemukseen, kustannustehokkaampaan ja tuottavampaan toimintaan sekä ihmisten parempaan terveyteen ja hyvinvointiin.

 

Sähköisten terveyspalvelujen saumaton kokonaisratkaisu - kaikki yhdessä tai erikseen

Movendos Health Platform on kokonaisratkaisu, joka sisältää kattavat työkalut asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamiseen. Movendos Health Platform-alustaan kuuluvat Movendos mSurvey-kartoituspalvelu, Movendos mBooking-ajanvaraus, Movendos mClinic-etävastaanotto sekä Movendos mCoach -etäkuntoutus ja -valmennusratkaisu, joista kukin on mahdollista hankkia erikseen tai yhdessä. Ratkaisu mahdollistaa sujuvat etäpalvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, etävastaanottoon, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeräämiseen. Tietoturvallinen ja tehokas alusta on laajennettavissa ja kustomoitavissa tarpeiden ja toiminnan kehittymisen mukaan. Movendos Health Platform on nykyaikainen ja skaalautuva etäratkaisu, jonka käyttö on sujuvaa kaikilla laitteilla (PC, tabletti, älypuhelin). Palvelu brändätään osaksi terveyspalveluntarjoajan kokonaistarjontaa, ja se on integroitu potilastietojärjestelmiin.

Lataa sähköinen esitteemme täältä.

Sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu

Tulevaisuudessa terveyttä ja hyvinvointia johdetaan yhä enemmän tiedolla. Movendos mSurvey on tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja tutkimustahojen kanssa kehitetty sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu.

lue-lisaa_painike

 

Tarvepohjainen ajanvaraus

Movendos mBooking on oire- ja tarvepohjainen ajanvarausjärjestelmä, joka ohjaa asiakkaan sopivalle asiantuntijalle oikeaan toimipisteeseen oikeanmittaisella vastaanottoajalla. Integroitu Acute-potilastietojärjestelmään. 

lue-lisaa_painike

Tietoturvallinen viestintäratkaisu

mClinic mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille sekä uusia työn tekemisen tapoja ammattilaisille. Palvelu on tietoturvallinen kommunikaatiokanava kaikkeen terveydenhuollon ulkoiseen ja sisäiseen viestintään, brändättynä osaksi kokonaispalvelua.

lue-lisaa_painike