Movendos Health Platform on markkinoiden joustavin ja monipuolisin teknologia-alusta asiakaslähtöisten etäpalveluiden tarjoamiseen niin pienille, kuin suurillekin sosiaali- ja terveysalan sekä kuntoutuksen palveluntarjoajille.

Nykyaikainen ja skaalautuva pilvipalvelu mahdollistaa sujuvat etäpalvelut esimerkiksi viestintään, ajanvaraukseen, etävastaanottoon, raportointiin, hoitotarpeen arviointiin, asiakasohjaukseen ja tiedonkeruuseen. Palveluiden käyttö on sujuvaa kaikilla päätelaitteilla (tietokone, tabletti, älypuhelin) 

Tietoturvallinen palvelualusta koostuu tuotemoduleista, joista voidaan helposti koostaa palveluntarjoajan tarpeita vastaava kokonaisuus. Palvelu brändätään osaksi asiakkaan kokonaistarjontaa ja voidaan tarvittaessa integroida potilastietojärjestelmiin. 

Movendos Health Platform-alustaan kuuluvat Movendos mSurvey, Movendos mBooking, Movendos mClinic sekä Movendos mCoach. Näistä kukin on mahdollista hankkia yhdessä tai erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

 

Palvelumme tyytyväisiin käyttäjiin kuuluvat mm:

 

 

 

 

Sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu

Tulevaisuudessa terveyttä ja hyvinvointia johdetaan yhä enemmän tiedolla. Movendos mSurvey on tiiviissä yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja tutkimustahojen kanssa kehitetty sähköinen terveyden ja hyvinvoinnin kartoitusratkaisu.

lue-lisaa_painike

 

Terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus

Movendos mBooking on oire- ja tarvepohjainen ajanvarausjärjestelmä, joka ohjaa asiakkaan sopivalle asiantuntijalle ja oikeaan toimipisteeseen oikeanmittaisella vastaanottoajalla. Sujuva ajanvaraus antaa asiakkaalle hyvän palvelukokemuksen ja säästää ammattilaisten resursseja. Palvelu on integroitu Acute-potilastietojärjestelmään.

lue-lisaa_painike

Digitaalinen etäkuntoutus- ja etävalmennusympäristö

Movendos mCoach on helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen etätyökalu, joka mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille ja uusia tekemisen tapoja ammattilaisille. Tietosuojattu etäpalvelu on suunniteltu erityisesti yksilö- ja/tai ryhmämuotoiseen valmennukselliseen toimintaan ja soveltuu erityisen hyvin aloille, joissa käsitellään luottamuksellisia henkilötietoja ja tietoturva on tärkeässä roolissa, kuten esimerkiksi terapia, kuntoutus, työnohjaus tai coaching.

lue-lisaa_painike

Tietoturvallinen ratkaisu videovastaanottoon sekä viestintään

Movendos mClinic on tietoturvallinen etävastaanotto ja kommunikaatiokanava kaikkeen terveydenhuollon viestintään, brändättynä osaksi kokonaispalvelua. Movendos mClinic tukee sekä päivystystyyppistä toimintaa että kiireetöntä viestintää hoitoprosessiin liittyen. Viestintä voi tapahtua video- tai chat-yhteyden kautta kulloisenkin tarpeen mukaan.

lue-lisaa_painike