Paar beim Nordic Walking

Kalasataman alueen vertaisohjaajakokeilu oli menestys

Syksyn 2016 aikana Kuntoutussäätiö ja Movendos toteuttivat yhdessä KuntoKaverit-kokeilun, jossa kokeiltiin uudenlaista digitaalisesti tuettua vertaisliikunnan mallia Helsingissä. Kokeilu toteutettiin Kalasatamassa osana Fiksun Kalasataman Nopeiden kokeilujen ohjelmaa.

Monet kokivat vertaisryhmään osallistumisen lisänneen liikuntaa ja tuoneen jopa uusia ystäviä asuinalueelta. Toiminta on parhaimmillaan erittäin merkittävää ennaltaehkäisevää palvelua. Kokemukset olivat niin hyviä, että parhaillaan Kuntoutussäätiö ja Movendos konseptoivat mallia, joka olisi kopioitavissa myös muille asuinalueille Suomessa.

Lue koko alkuperäinen blogikirjoitus KuntoKaverit-kokeilusta linkin takaa:

http://fiksukalasatama.fi/kalasatamalaiset-ottivat-kuntokaverit-omakseen/