Happy day. Pleasant content smiling handsome man holding laptop and sitting at the table while resting in the cafe

Kauneus ja terveys-lehti suosittelee Movendos-valmennusta

Kauneus ja terveys-lehti testasi erilaisia verkkovalmennuksia. Asiakkaamme MT Personal Trainingin Tuukka Pursiainen tarjoaa asiakkailleen kolmen kuukauden etävalmennuksia, joihin kuuluu myös 20 ryhmäharjoitusta Helsingin Kisahallilla.

Toimittajan mukaan Movendos osoittautuu aarrearkuksi. Pääasiassa tässä valmennuksessa seurataan treenejä, ruokavaliota sekä painonkehitystä. Toimittajan mukaan etävalmennus on toimiva konsepti, ja hän suosittelee Movendos-valmennusta lämpimästi. Etävalmennuksessa voi olla ja siihen liittyviä tehtäviä toteuttaa missä tahansa. Harjoitusvideoista pystyy tarkistamaan oikeat tekniikat liikkeisiin, ja paremman ruokavalion liittämisen arkeen on helppoa. Kolme kuukautta on suhteellisen lyhyt aika, mutta Movendos-valmennuksen ja ammattitaitoisen valmentajan tuella tapahtuu isoja muutoksia.

Lue koko artikkeli ja muiden verkkovalmennusten vertailut linkin takaa:

http://www.kauneusjaterveys.fi/treeni-ravinto/parasta-nyt/testissa-suositut-verkkovalmennukset-ovatko-oikeasti-tehokkaita